1.
Agent ubezpieczeniowy
Obsługa klienta, wystawianie polis, obsługa korespondencji.
2.
Asystent projektanta
Obsługa programów graficznych, wykonywanie elementów pod nadzorem opiekuna.
3.
Asystentka medyczna
Rejestracja pacjentów, przygotowywanie danych do komputerowych baz danych i posługiwanie się tymi bazami, obsługa sprzętu biurowego
4.
Cukiernik
Produkcja wyrobów cukierniczych w pomieszczeniach produkcyjnych cukierni i piekarni
5.
Doradca klienta
Przedstawianie ofert sprzedażowych, obsluga reklamacji, prace administracyjno-biurowe.
6.
Magazynier
– przyjmowanie i segregowanie towaru,
– rejestrowanie brakujących produktów asortymentu i sprawdzanie pod względem ilościowym poszczególnych produktów
7.
Masażysta-terapeuta SPA
Prowadzenie recepcji SPA, wykonywanie zabiegów pielęgnacji ciała, masaży, rytuałów
8.
Operator wycinarki
Obsługa wycinarki wodnej.
9.
Pomoc dentystyczna
– prowadzenie kartoteki pacjentów (forma elektroniczna i papierowa),
– rejestracja pacjentów na wizyty,
– przygotowywanie gabinetu stomatologicznego,
– asystowanie lekarzowi podczas wybranych zabiegów
10.
Pomoc kuchenna
Pomoc w przygotowywaniu posiłków wg ustalonego jadłospisu, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń i pomieszczeń kuchennych.
11.
pracownik gospodarczy
Prace porządkowe na terenie obiektów szpitala, drobne prace remontowe, transport bielizny, utrzymywanie w czystości oddziałów szpitala
12.
Robotnik gospodarczy
Prace porządkowe, proste naprawy wewnątrz i na zewnątrz obiektu, koszenie trawy.
13.
Robotnik gospodarczy
Koszenie trawy, zamiatanie placów, parkingów, przycinka żywopłotów. Wykonywanie prac na terenie powiatu zamojskiego
14.
Robotnik gospodarczy
Utrzymanie w czystości terenu wokół budynku, koszenie trawnika, odśnieżanie chodników i parkingów, drobne prace konserwatorskie, malarskie, odkurzanie i mechaniczna dezynfekcja dywanów i wykładzin, inne prace zlecone przez dyrektora
15.
Salowa
Utrzymanie czystości powierzonych pomieszczeń, pomoc pielęgniarkom, położnym podczas wykonywania czynności pielęgnacyjnych, sprzątanie sal chorych po spożyciu posiłków
16.
Sprzedawca
Przygotowanie towarów do sprzedaży, obsługa klienta
17.
Sprzedawca
Przyjmowanie i zamawianie towaru, obsługa kasy fiskalnej.
18.
Sprzedawca w branży mięsnej
Obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego, sprzedaż mięsa i wędlin
19.
Ślusarz
Wykonywanie prostych zadań ślusarskich.
super