Pomaganie przez gotowanie

W Hotelu Artis odbyła się wyjątkowa kolacja charytatywna przygotowana przez dwunastu szefów kuchni z Lubelszczyzny.

0
748

26 stycznia w Hotelu Artis odbyła się wyjątkowa kolacja charytatywna przygotowana przez dwunastu szefów kuchni z Lubelszczyzny.

Kolacja była finałem odbywających się w Artisie warsztatów kulinarnych pod nazwą „Kucharze dla regionu i siebie – Kucharze Stowarzyszenia Lubelskich Kucharzy i przyjaciele”. Szefowie zaserwowali ucztę kulinarną przygotowaną z produktów lokalnych, pochodzących z Lubelszczyzny.

Kucharze Stowarzyszenia Lubelskich Kucharzy na czele z Jackiem Jakubczakiem (Szef Kuchni w Bon Apetit w Lublinie) oraz Marcinem Sikorą (Szef Kuchni w Restauracji Esencja w Hotelu Artis) przygotowali kolację w stylu fine dining.

psoni Pomaganie przez gotowanieCałkowity dochód z kolacji został przeznaczony dla podopiecznych Polskiego Stowarzyszenia na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Zamościu. Na kolacji obecni byli Członkowie Zarządu PSONI – Jadwiga Stromkie oraz Marian Kondrat.

W kolacji uczestniczyła także Anna Augustyniak – Sekretarz Województwa Lubelskiego, która zachęcała do przekazywania swojego 1% podatku na lokalne organizacje pożytku Publicznego.

dsc 0099 Pomaganie przez gotowanie dsc 0092 Pomaganie przez gotowanie dsc 0095 Pomaganie przez gotowanie dsc 0111 Pomaganie przez gotowanie dsc 0098 Pomaganie przez gotowanie dsc 0109 Pomaganie przez gotowanie dsc 0123 Pomaganie przez gotowanie dsc 0108 Pomaganie przez gotowanie dsc 0110 Pomaganie przez gotowanie dsc 0124 Pomaganie przez gotowanie dsc 0136 Pomaganie przez gotowanie dsc 0112 Pomaganie przez gotowanie dsc 0142 Pomaganie przez gotowanie dsc 0150 Pomaganie przez gotowanie dsc 0151 1 Pomaganie przez gotowanie dsc 0153 1 Pomaganie przez gotowanie dsc 0152 Pomaganie przez gotowanie dsc 0154 1 Pomaganie przez gotowanie

Poprzedni artykułPrzekazanie nagród dla Zamościa za zwycięstwo w plebiscycie na “Świetlną Solicę Polski”
Następny artykułPoloneza czas zacząć – Bal Gimnazjalny [FILM, ZDJĘCIA]
Subscribe
Powiadom o
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments