Oferowane stanowisko | Zakres obowiązków |
Aparatowy tłoczni -ekstracji | Koordynacja przebiegu procesu tłoczenia i degamingu oleju surowego. Nadzór nad pracą urządzeń sterowanych ze stanowiska pracy w sterowni komputerowej oraz nadzór nad pracą ekstrakcji. Utrzymanie porządku i czystości na stanowsiku pracy oraz na dziale tłoczni. |
Architekt | Projektowanie, inwentaryzacja, koncepcja zagospodarowania, prace biurowe. |
Brygadzista/Koordynator | Prace przy utrzymaniu zieleni, praca przy drogach. Nadzór i koordynacja działań w zakresie prawidłowego przebiegu pracy zespołu pracowników, organizacja pracy, nadzór podniesienie efektywności wykonywanej pracy, nadzór nad bezpieczeństwem BHP prowadzenie dokumentacji czasu pracy. |
Cieśla-dekarz | Odczytywanie rysunków technicznych, budowa wieżby dachowej, krycie dachów (blachodachówka, blacha trapezowa dachówki ceramiczne, cementowe) wykonywanie obróbek dekarskich. |
Cukiernik | Przygotowywanie surowców, sporządzanie ciast, kremów, obsługa maszyn i urządzeń, prace porządkowe. |
Doradca klienta w Placówce Banku | Aktywne i efektywne pozyskiwanie klientów, analiza potrzeb klienta, oraz doradztwo w zakresie oferowanych usług i produktów bankowych, bezpośrednia i profesjonalna obsługa klientów w zakresie sprzedaży produktów bankowych, realizacja planu sprzedażowego, uczestnictwo w akcjach promocyjnych. |
Drwal / pilarz drzew | Wycinka drzew, praca w lesie |
Fryzjer | Strzyżenie, modelowanie, koloryzacja, czesanie włosów, praca na samodzielnym stanowisku. |
Handlowiec | Sprzedaż detaliczna produktów leczniczych wyrobów medycznych, sprzętu ortopedycznego w sklepie specjalistycznego zaopatrzenia medycznego i zielarsko-medycznym. |
Instruktor nauki jazdy wszystkich kategorii | Praktyczna nauka jazdy pojazdami odpowiednimi do danych kategorii prawa jazdy, istnieje możliwość przeszkolenia. |
Kelner | Obsługa gości hotelowych podczas śniadań, obiadów, kolacji. Obsługa grup i konferencji |
Kelner | Obsługa gości w restauracji |
Kelner | Obsługa gości restauracji, sporządzanie napojów i drinków, obsługa kasy fiskalnej. |
Kelner-barman | Obsługa gości w restauracji, przygotowanie restauracji – nakrycia stołów, przyjmowanie zamówień, przygotowywanie napoi w barze, drinków. |
Kelner/barman | Obsługa klienta |
Kelner/sprzedawca | Obsługa klienta |
Kierowca | Transport pacjentów, zabezpieczenie pacjentów podczas transportu. |
18. | Kierowca pojazdów ponadnormatywnych w ruchu międzynarodowym | Transport ładunków ponadnormatywnych na trasach międzynarodowych. |
19. | Kierowca samochodu ciężarowego | Transport towarów na terenie kraju. |
20. | Kierowca samochodu do pilotażu pojazdu z ładunkiem ponadnormatywnym | Pilotaż pojazdu z ładunkiem ponadnormatywnym na trasach polskich i międzynarodowych. |
21. | Kierowca-zaopatrzeniowiec | Przygotowanie samochodu do jazdy, prowadzenie auta oraz dbanie o stan techniczny auta, prowadzenie dokumentacji związanej z używaniem samochodu, dokonanie niezbędnych |
22. | Kierownik oddziału | Nadzór nad pracownikami w oddziale i rozliczanie pracowników. |
23. | Kosmetyczka | Wykonywanie henny brwi i rzęs, zabiegi pielęgnacyjne twarzy, manicure, pedicure |
24. | Kucharz | Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji. |
25. | Kucharz | Sporządzanie posiłków |
26. | Kucharz | Przygotowywanie posiłków wg karty dań. |
27. | Kucharz | Przygotowywanie potraw tradycyjnych i garmazeryjnych |
28. | Kucharz – Pizzer | Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu. |
29. | Kucharz w zakładzie garmażeryjnym | Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp. |
30. | Kucharz/ka | Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego. |
31. | Magazynier | Przyjęcie i wydawanie towrów z magazynu. |
32. | Magazynier-kierowca | Przyjmowanie i wydawanie towarów, dowożenie towaru do klienta. |
33. | Majster robót drogowych | Koordynacja prac i nadzór nad pracownikami przy utrzymaniu dróg asfaltowych, kamiennych i nieutwardzonych |
34. | Manager | Prowadzenie marketingu resaturacji Zajazd Uroczysko Sitaniec 206 |
35. | Mechanik maszyn budowlanych | Naprawa maszyn budowlanych |
36. | Mechanik pojazdów samochodowych | Naprawa samochodów osobowych. |
37. | Mechanik samochodów ciężarowych | Naprawa i konserwacja samochodów ciężarowych, diagnozowanie usterek. |
38. | Montażysta mebli | Przygotowanie mebli do montażu, montaż mebli u klienta, dopasowanie do pomieszczenia i wykonania mebli. |
39. | Nauczyciel ekonomii | Świadczenie usług edukacyjnych z tematyki ekonomicznej (przedmiot – działalność gospodarcza i usługowa w salonie kosmetycznym) |
40. | Nauczyciel języka niemieckiego | Nauczanie języka niemieckiego w gimnazjum oraz klasie 7 szkoły podstawowej. 12 godzin tygodniowo |
41. | Nauczyciel przedszkola | Prowadzenie zajęć dydaktycznych i opieka nad dziećmi uczęszczającymi do przedszkola. |
42. | Nauczyciel wychowania fizycznego | Prowadzenie zajęć z zakresu wychowania fizycznego. |
43. | Operator koparki i koparko-ładowarki | Obsługa koparki i koparko-ładowarki. |
44. | Opiekun | Prace społecznie użyteczne |
45. | Opiekunka domowa | Prace społecznie użyteczne |
46. | Osoba sprzątająca | sprzątanie marketu wewnątrz obiektu, mile widziane osoby z Zamościa lub okolic. |
47. | Osoba sprzątająca | Sprzątanie galerii wewnątrz obiektu handlowego, mile widziane osoby z Zamościa lub okolic. |
48. | Pakowacz przypraw | Pakowanie przypraw, dowóz zaopatrzenia. |
49. | Pielęgniarka | Opieka pielęgniarska całodobowa nad psychicznie chorymi mieszkankami Domu Pomocy |
50. | Pielęgniarka | Świadczenie usług pielęgniarskich |
51. | Pielęgniarka | Rejestracja pacjentów, zakładanie kart pacjentów, prowadzenie ewidencji kart, badania holterowskie EKG, asysta przy drobnych zabiegach. |
52. | Pomoc kuchenna | Krojenie warzyw, dbanie o porządek w kuchni, robienie sosów z pólproduktów. |
53. | Pomoc kuchenna | Pomoc w przygotowywaniu posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów. |
54. | Pomoc magazyniera | Rozładunek, załadunek towarów, przemieszczanie towarów. Obsługa klientów. |
55. | Pomocniczy robotnik budowlany | Montaż kominków |
56. | Pomocnik cukiernika | Dekorowanie tortów, ciast, wykonywanie ozdób z masy cukrowej, wypiek ciast i tortów. |
57. | Pracownik administracyjno – biurowy | Obsługa komputera, tworzenie dokumentacji biurowej, dokonywanie płatności finansowych, współpraca z podmiotami zewnętrznymi, wystawianie faktur, rozliczanie kierowców, inna zadania związane z bieżącą działalnością firmy. |
58. | Pracownik ds. dociepleń | Wykonywanie dociepleń budynków. |
59. | Pracownik fizyczny | Prace fizyczne przy produkcji opakowań tekturowych. |
60. | Przedstawiciel handlowy | Pozyskiwanie nowych odbiorców dla firmy, przyjmowanie zamówień od obecnych. |
61. | Przedstawiciel handlowy | Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego) pozyskiwanie nowych klientów, raportowanie sprzedaży, obsługa klienta |
62. | Ratownik wodny | Obserwacja basenu, reagowanie na każdy sygnał wzywania pomocy, podejmowanie akcji ratowniczej, zapobieganie skutkom zagrożeń, przegląd stanu urządzeń i sprzętu, dbanie o bezpieczeństwo osób korzystających z basenu |
63. | Recepcjonista | Realizacja procedur zameldowania / wymeldowania gości. Rozliczanie, przyjmowanie i zarządzanie rezerwacjami. Informowanie o ofercie hotelu. Kompatybilne sprawdzanie razem z gościem na tablecie stanu poprawności rezerwacji. Tworzenie na tablecie raportów o stanie pokojów, np czy gość czegoś nie zostawił, nie uszkodził. |
64. | Robotnik budowlany | Wykonywanie prac ogólnobudowlanych, wykończeniowych. |
65. | Specjalista ds administracyjno-gospodarczych | Administrowanie nieruchomością. Zaopatrzenie techniczne. Gospodarka odpadami. Zagadnienia związanie z obroną cywilną. |
66. | Specjalista ds kontraktacji i zaopatrzenia | Wspólpraca z dostawcami warzyw i owoców. Zawieranie umów kontraktacyjnych z dostawcami surowca oraz ich rozliczanie. Monitorowanie dostaw surowca. |
67. | Sprzątaczka | Utrzymywanie czystości pomieszczeń. |
68. | Sprzątaczka | Sprzątanie pomieszczeń zakładu produkcji |
69. | Sprzątacz/-ka | Utrzymanie porządku i czystości w budynku i otoczeniu. Praca w systemie zmianowym 7.00-11.00; 19.00-23.00 oraz w sob-niedz. |
70. | Sprzątaczka pomieszczeń | Sprzątanie pomieszczeń biurowych (odkurzanie, ścieranie kurzy, mycie powierzchni płaskich). |
71. | Sprzedawca | Sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych, obsługa klienta |
72. | Sprzedawca | Obsługa klienta |
73. | Sprzedawca | Obsługa klienta, sprzedaż asortymentu telefonii komórkowa. |
74. | Sprzedawca | Obsługa wagi, skanera, dbanie o ekspozycję towarów w sklepie. |
75. | Sprzedawca florysta | Sprzedaż towarów w kwiaciarni, produkcja bukietów, figurek gipsowych. Ukladanie wiązanek. |
76. | Sprzedawca w branży mięsnej | Sprzedaż mięsa, wędlin, drobiu. |
77. | Sprzedawca w stacji paliw | Obsługa klienta, dbanie o porządek |
78. | Sprzedawca w stacji paliw | Sprzedaż paliw, towarów spożywczych i przemysłowych, dbałość o ekspozycje promocyjne i czystość. |
79. | Sprzedawca/cukiernik | Ręczna produkcja lodów oraz krówki, obsługa klientów, kasy fiskalnej. |
80. | Szef kuchni w zakładzie garmażeryjnym | Nadzór nad produkcją garmażeryjną, znajomośc receptur kuchni polskiej, znajomość food-cost, planowanie produkcji, kierowanie zespołem |
81. | Technik farmacji | Realizacja recept, sprzedaż artykułów farmaceutycznych, obsługa lkienta, doradztwo w zakresie wyboru suplementów diety. |
82. | Technolog | Opracowywanie technologii produkcji – produkcja maszyn rolniczych. |
83. | Telemarketer | Konsultacja telefoniczna, informacje o produktach |
84. | Trener | Przeprowadzenie zajęć szkoleniowych z e-marketingu w liczbie 160 godzin w okresie styczeń/luty 2018r. |